fbpx
Oldal kiválasztása

Életem első blog bejegyzése

Írta: Asztalosné Gazsy Veronika

2020.04.29.
Asztalos család képekben

Szia kedves Olvasó!

Nagy levegőt vettem és meghoztam azt a kockázatos döntést, hogy saját kezembe vegyem a családi vállalkozásunk online megjelenését. Ezért a már meglévő weboldalunkat töröltettem, miközben egy online tanfolyamon kezdtem megtanulni a weboldal készítését.

Azt kérdezte tőlem a nagyobbik fiam, Barnabás („BAR” a BarZak-ból): „Miért töröltettem a weboldalt addig, amíg nem tudok készíteni másikat?” Remek a kérdés! 🙂 Először is azért, mert nem tetszett, amit látok. Azt éreztem, hogy nem a vevőről, nem Rólad szól! Szeretnék egy olyan oldalt készíteni és szeretnék olyan cikkeket írni, ami Neked szól. Tehát a legfőbb ok a törlésre ez volt. Másodszor pedig az a tapasztalatom, hogy ha nagy és bátor döntésre van szükség, akkor bizony a 0-ról lehet csak elkezdeni, hiszen akkor már nincs visszaút, nincs megtorpanás, csak előre lehet menni.

Ezért tehát olyan cikkeket fogok írni, ami Neked szól, olyan weboldalt fogok készíteni, ami Téged segít abban, hogy jó döntést tudj hozni a szőnyeged tisztíttatásával kapcsolatban. Akár minket választasz, akár mást (hiszen tudjuk, hogy mások is tisztítanak szőnyeget), akár magad szeretnéd csinálni. Segíteni fogok Neked!

Biztos vagyok abban, hogy amikor a BarZak Vibrációs Szőnyegmosást válaszod, akkor nyugodtan hátradőlhetsz. Tudom, hogy elégedett leszel, hiszen pontosan el fog mondani Neked mindent a férjem. Tisztában leszel azzal, hogy mikor hozzuk és visszük a szőnyegedet és ismerni fogod az eljárást, amivel kimossuk a szőnyegedet.

Hívd bizalommal akár most a férjemet és Ő elmond Neked mindent, amire kíváncsi vagy!

Asztalos Péter: 06-20/363-07-60

Kívánom, hogy legyen szép a napod!

Hasonló bejegyzések

BarZak sztori

BarZak sztori

BarZak Szőnyegmosó fő küldetése, hogy az ügyfeleink elégedettsége 100%-os legyen.

bővebben

0 hozzászólás