fbpx

Takarítószolgálat

A takarítószolgálat több, mint 6 éve a tisztaság szolgálatában áll. Egyedi módszert fejlesztettünk ki, aminek eredménye, hogy házhoz visszük a tisztaságot és elhozzuk a port a házból. A lakossági ügyfeleknek a tiszta otthon és kellemes illat mellett 15 perc nyugalmat is adunk, melyet mindenki megérdemel.

 

Lakóépületek takarítása
Irodák takarítása
Időpont egyeztetés
Z
Alkalmi takarítás
Rendszeres takarítás

Teljes körű szolgáltatást nyújtó lakossági takarítás

A Takarítószolgálat módszerének alapja a színkódolás. Ennek köszönhető, hogy a csillogó tisztaság mellett higiéniára is kiemelt figyelmet tudunk fordítani. Ez a módszer a 4 szín technológia: ami azt jelenti, hogy a különböző típusú helyiségeket különböző színű eszközökkel takarítjuk.

Szolgáltatásaink

R

Amit tartalmaz:

  • portalanítás, porszívózás, portörlés
  • ablakmosás, bútortörlés, felmosás
  • zsírtalanítás, vízkőoldás.
R

Ahogy működik

  • német tisztítószerekkel,
  • speciális törlőkendőkkel,
  • lelkiismeretes csapattal.
R

Szolgáltatások

  • 2 – 4 fő takarító
  • munkanapokon 7:30 – 14:30 között

Mit várhatsz a Takarítószolgálattól?

Megbízhatóság & Tapasztalat

Egyedi módszerünk titka, hogy nem lökjük egyik helyről a másikra a port, hanem speciális törlőkendőink magukba zárják, így tudjuk elhozni a házból a port.

Biztonság & Biztosítottság

Lelkiismeretes munkát végez a csapat minden tagja.

Nincs megalkuvás

A HEPA szűrős és porzsákos porszívó magában tartja a felszippantott port, a koszos törlőkendőket pedig a saját telephelyünkön mossuk és csírátlanítjuk minden használat után.

Elégedettségi garancia

Megbízunk Önökben és megbízunk a Takarító-Tündérekben, ezért bátran állítjuk, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Amennyiben nem elégedett az elvégzett munkával, úgy nem kell a szolgáltatást kifizetni.

Elégedett ügyfeleink mondták:

„Szeretném nyilvánosan is megköszönni a Barzak Takarítóinak azt szép és precíz munkát amit nálunk végeztek! A-tól Z-ig felújítás volt! Maximálisan elégedett vagyok, gyönyörű munkát hagytak maguk után! Őket szívből merem ajánlani mindenkinek! Én biztos ha tehetem újból igénybe fogom venni! Tiszteletem az összes dolgozónak! És még egyszer köszönök mindent!!!!!!!!”

„Köszönöm szépen a deszki SLY Szalonban végzett takarítást, nagyon szuper csapat! Ajánlom mindenkinek!”

+36-30/339-07-41

Foglalj időpontot takarításra még ma!