fbpx

Köszönjük!

MEGRENDELÉST RÖGZÍTETTÜK gratulálok a döntéshez.

VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL fogunk küldeni, de nem azonnal. Kérlek légy türelemmel. Elromlott az automatizmusunk, ezért erre a megrendelésre manuálisan küldjük a választ, ami eltarthat egy darabig.

Amennyiben 1 munkanap elteltével sem küldünk visszaigazolást, kérlek nézd meg a spam vagy a promóciók mappában esetleg a kéretlen levelek között. Ha ez történt, akkor mindenképp húzd át az elsődleges mappába a levelet, hogy az időponttal kapcsolatos e-mailt feltétlenül megkapd. Ha sehol sem találod a levelünket, akkord hívj és telefonon felvesszük az adatokat.

GYŰJTŐJÁRAT (szőnyegtaxi) érkezésének napját legkésőbb a következő munkanapon megkapod e-mailen.

MIKOR HÍVLAK TELEFONON? a Gyűjtőjárat előtti munkanapon egyeztetünk majd arról, hogy az adott napon belül mikor a legalkalmasabb a szőnyeg átadása.

BarZak Szőnyegmosó tulajdonosai Vera és Peti

 Ha bármilyen kérdésed lenne, keress minket bizalommal!

Asztalosné Veronika és Asztalos Péter
BarZak Szőnyegmosó tulajdonosai

06-20/363-07-60
info@szonyegmoso.hu

Köszönjük!

Köszönjük, hogy megrendelted a szolgáltatásunkat és kapcsolatba léptél velünk! Most még azzal segítheted a munkánkat, ha minél pontosabban válaszolsz az alábbi kérdésekre. Így sokkal könnyebben tudunk neked segíteni.

Segíts, hogy mi is segíthessünk

BarZak Szőnyegmosó 5+1 kérdés

Mik ezek a kérdések?

Azért van szükség ezekre a kérdésekre (pontosabban az ezekre adott válaszaidra), hogy tisztábban lássunk, mit szeretnél, és hogy mire van szükséged.

Kötelező kitöltenem?

Csak annyira kötelező, amennyire szeretnéd, hogy jó munkát tudjunk végezni az érdekedben. 🙂