fbpx
+36203630760 info@szonyegmoso.hu
Oldal kiválasztása

Kalkulátor

Szőnyegtisztítás munkadíjának kiszámítása a kalkulátor segítségével.
Szőnyegtisztítás munkadíjának kiszámítása a kalkulátor segítségével.

Gyerünk!
A kalkulátor megmutatja, hogy mennyibe kerül a szőnyeged mosása:

Kép segít, hogy hogyan mérjük le a szőnyeget a kalkulátor használatához.

Miért jó a kalkulátort használni?

Azért hasznos a kalkulátor használata, mert ennek segítségével számológép keresgélés vagy fárasztó fejszámolás nélkül könnyen ki tudod számolni a szőnyegtisztítás munkadíját. Fontos! Amit a kalkulátor megad eredményként, az a szállítási költséget NEM tartalmazza.

Mennyibe kerül a szállítás?

Szőnyegtisztítás Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Makó, Algyőn, Sándorfalván és ezen települések környékén vehető igénybe. Minden héten hozzuk-visszük a szőnyegeket.

  • A szállítás díja 2.000 Ft Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Maroslele, Földeák, Kiszombor, Deszk, Szőreg, Kiskundorozsma, Sándorfalva, Tiszasziget esetében.

Mekkora szőnyeget tudunk kimosni?
A kalkulátor ebben nem segít!

Az egészen pici és a hatalmas 3 x 5 méteres szőnyeg között minden méretű szőnyeget ki tudunk tisztítani. Azonban a 15 négyzetméteres szőnyegnél nagyobbat már nem tudunk mosni!

  • Ugyan a kalkulátor bármekkora szőnyeg munkadíját ki tudja számolni, de mi mégsem tudunk akármekkora szőnyeget kitisztítani!
  • Mivel a vibrációs porológépünk és a mosó- és centrifuga gépünknek van egy maximális befogadó képessége, ezért nem tudunk bármekkora szőnyeget tisztítani. A maximum 3 méter, azaz 300 cm. Tehát a szőnyeg kisebbik oldala legfeljebb 3 méteres lehet. Például a 3 x 4 méteres, azaz 300 x 400 centiméteres szőnyeget még ki tudjuk mosni, de az ennél nagyobb szőnyeg már csak akkor fér a gépekbe, ha a szőnyeget félbe tudjuk hajtani. Félbe hajtani viszont csak a vékony, padlószőnyeg szerű szőnyeget lehet, de akkor a félbe hatás miatt a szőnyeg tisztításának a hatékonysága már csökken. Ráadásul meg is törhet a szőnyeg, amennyiben keményebb anyagból készült a szőnyeg hátulja.

A szőnyeg hosszát és szélességét centiméterben szükséges megadni és a “cm”-t nem szabad beleírni a kalkulátorba!