fbpx

Nyári ajánlat

Felújítás vagy festés van az otthonodban?

Szerinted hol van a legjobb helyen a feltekert szőnyeged?

Azt sem tudod, hol áll a fejed?

Ne izgulj azon, hogy festékes lesz a szőnyeg! Tekerd fel és bízd ránk! Mi tároljuk és akkor visszük vissza, amikor már tisztaság és rend van otthon.

forintos heti tárolási díj helyett

most ingyen

megőrizzük a szőnyeget 2020. június 01. és 2020. augusztus 31. között.

1.000 Ft-os

heti tárolási díj helyett:

most ingyen

megőrizzük a szőnyeget 2020. június 01. és 2020. augusztus 31. között.

SZŐNYEGMOSÁS

Kockázatmentesen

Nálunk kimosott szőnyegekre 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk, ezért ha nem vagy elégedett a munkánkkal, nem kell a mosás árát kifizetned.

Mi sem kockáztatunk! Mindent megteszünk azért, hogy elégedett ügyfelünk legyél!

 

Történetünk

A mosási titkunk

Családi vállalkozásunk titka, hogy minden szőnyegre odafigyelünk. Szeretettel fordulunk ügyfeleink felé, tekintettel vagyunk a kérésekre, megválaszolunk minden felmerülő kérdést. 

Előre egyeztetett időpontban érkezünk a szőnyegekért és pontosan megmondjuk a visszaérkezés időpontját is.

A sikereink mérhetőek

Szőnyeggyűjtő járat alkalmával összeszedjük megrendelőink szőnyegeit háztól-házig szolgáltatásunk keretében. Ez a létező legkényelmesebb szolgáltatás, hiszen csak egy kattintás és Jenő kollégánk megy a szőnyegért.

Hetente hozzuk-visszük a szőnyegeket. Heti 50 címre megyünk. Legyél Te is az ügyfelünk!  

Minden szőnyeg tisztítását vibrációs porolással kezdjük, ezáltal a szálak közül a lerakódásokat is el tudjuk távolítani.

Havonta 400 szőnyeget mosunk. A szőnyeg mosásához olyan szőnyegsampont használunk, ami 100%-osan eltávolítja szőnyeg szálai közül a koszt.

%

elégedettség

szőnyeg havonta

Melyik szőnyeg mosható?

Természetesen nem minden szőnyeget lehet mosni. A szőnyeg hátulján található egy használati útmutató, ami jelzi, hogy érheti-e víz a szőnyeget vagy sem. 

Amit nem tudunk vállalni, az a kézi csomózású perzsa szőnyeg. Ezt is csak a szálak színezése miatt nem, hiszen nem biztos, hogy stabilizálták a színeket. Ezért erre más módszert ajánlunk. 

Gyapjú szőnyeget mosunk-e? Természetesen igen! Mivel hideg vizet használunk a mosás alkalmával, így a gyapjú szálaknak sem eshet bántódása.

Szőnyegmosás ára

A vibrációs porolás után megmérjük a szőnyeget, ami alapján elkészül a szőnyeghez tartozó munkalap. A munkalap tartalmazza a pontos méreteket és számításokat, ami alapján láthatod az összeg alakulását. Visszaszállítás előtt egy telefonos egyeztetés alkalmával a visszaszállítás időpont egyeztetés mellett egy pontos végösszegről is kapsz tájékoztatást.

Te is kiszámolhatod

Árkalkulátorral

Csak mérd meg a szőnyeget hosszát és szélességét és add meg az adatokat az árkalkulátor megfelelő részeiben.

Fontos, hogy az adatokat cm-ben add meg!

Szőnyegtisztítás vagy mosás?

barzak vibrációs szőnyegmosás

Gyakran kérdezik tőlünk telefonon: “Szőnyegtisztítás?”.

Válaszunk: “Nem!”. Mi szőnyeget mosunk. Ez azt jelenti, hogy sok sok vízben áztatjuk, szőnyegsamponos vízben átkeféljük, majd alaposan öblítjük a szőnyeget. Így lesz portalan és vegyszermentes!

Bizalommal

Fordulj hozzánk bizalommal! Megrendelést követően felvesszük veled a kapcsolatot és telefonos egyeztetés után pontosan tudni fogod, hogy mikor érkezünk a szőnyegedért és mikor visszük vissza.

R

Munkatársaink képzettek és udvariasak

R

Minden szőnyegre odafigyelünk