Hogyan lehet tökéletesen tiszta, baktérium és allergén mentes szőnyegem?

Bejegyezte: 2019-01-31Egyéb

Tudjuk, hogy az Ön agyában is sokszor motoszkált már a gondolat, a szőnyeg kitakarítása után, hogy jó-jó tiszta, de azért nem enne róla.

Szakembereink, mint a szuperhősök, szuper fegyverükkel, az ózonizátorral csírátlanítják a szálak legmélyebb rejtekhelyeit is.

Ha azt mondjuk ózonizátor, akkor egyeseknek valószínűleg egy veszedelmes készülék vagy valami tudományos, hatalmas ipari eszköz juthat eszébe. 

Nos, egyikről sincs szó, az ózonizátor egy levegőtisztító készülék, melyet akár háztartásokban is lehet használni. Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, így a levegő tisztítására kiválóan alkalmas. Használata az allergiás és asztmatikus tünetek csökkenését eredményezi, mivel tisztítja és fertőtleníti a helyiség levegőjét, megszünteti a szagokat olyan módon, hogy a szagért felelős részecskéket tisztítja ki a levegőből, így nem csak elnyomja a kellemetlen illatokat, mint sok más eszköz. A dohányfüstöt sem hagyja a levegőben.

Az ózonizáló negatív töltésű ionokat állít elő, melyek jó hatással vannak az emberi szervezetre (ezért használatával az erőnlét is javulhat), valamint a levegőben lebegő szennyeződésekhez kötődve bontják és semlegesítik őket.

A baktériumokat, vírusokat, gombákat szintén „elkapják” és elpusztítják ezek az ionok. A nagy molekulájú, nagyrészt pozitív töltésű szennyeződéseket, mint amilyen a füst és por elektromosan semlegesítik és leülepítik.

Különösen ajánlott ezaz eljárás

  • költözéskor,
  • felújítási munkálatokat követően, amikor sok ember, és anyag megfordul az otthonunkban,
  • vagy ha újszülött csecsemő érkezik a családba.

Fokozott rendszerséggel javasolt,

  • idős, vagy legyengült immunrendszerű családtag egészségének védelmében,
  • vagy ha háziállataink a szőnyegen heverészve, a lakáson belül is megfordulnak.

Ne albérleteztesse Ásókát és barátait szőnyegeiben, tegye ki a szűrüket még ma!

Árkalkulátorunkkal könnyedén és egyszerűen ki tudja számítani szőnyegeinek tisztíttatási árát!

Kipróbálom az árkalkulátort